Montaža, obdelava kovin, načrtovanje, transportna tehnika, avtoindustrija, gradbeništvo in elektromontaža

Hišni sejem

Objavljeno: 19.08.2019

Dne 12. Avgusta se je zgodil na sedežu podjetja hišni sejem, kateri je bil organiziran za naše dobavitelje. Na sejmu smo še podrobneje predstavili našo dejavnost.

Na sejmu je bilo tudi vidno gradivo video posnetkov z našimi produkti in naročniki.

2019-08-28 08.48.11

2019-08-28 08.48.45

The Line

Izobraževanje zaposlenih: delavnice

Objavljeno: 29.07.2019

Med 12. in 26. Julijem so se zaposleni udeležili dveh delavnic katerih namen je bil ražširiti znanje o ERP sistemih in drugih programskih sistemih, ki služijo uporabnikom za boljšo organizacijo v podjetju.

Prva delavnica je potekala v podjetju Gorenc d.o.o. v Ljubljani. Predstavili so nam njihov informacijski sistem, ki služi za povezavo strojne in programske opreme in namenskih delovnih strojev, ki pospeši naročila s strani končnih kupcev. Imajo tudi uveden sistem po filozofiji Industrija 4.0 ter seveda ”klasično” ERP rešitev za administracijo. Vse skupaj je potekalo v sproščenem vzdušju z veliko mero strokovnosti osebja podjetja Gorenc d.o.o.

 

Druga delavnica pa je potekala pri nas, kjer so nam izvajalci prestavili generacije CRM rešitev in jihova  analiza ter namembnost. Na koncu je bila tudi debata o ”možnih kandidatih”, ki bi bili primerni za uporabo pri nas.

 

The Line

 

Obisk poslovnega partnerja BeMo Tunnelling GmbH

Objavljeno: 25.05.2019

Dne 22. Maj-a 2019 se je v naših prostorih delavnice in uprave na Ptuju zglasil naš poslovni partner iz Nemčije BeMo Tunnelling GmbH. Namen obiska je bil pregled in test pred-sestavljenega posebnega konusnega opaža (angl. trumpet formwork) za projekt Karlsruhe v Nemčiji.

Ta projekt je predstavljal kritične aspekte v povezavi z programom gradnje in pogojev. Delovišče je locirano v središču mesta in je bilo pod posebnimi delovnimi pogoji. Delavci so imeli omejeno maksimalno število delovnih ur in prostor za delo. Zato je bilo nujno potrebno celoten stroj pred-sestaviti in ugotoviti možne pomankljivosti.

Stroj je bil dostavljen že delno sestavljen s posebnimi tovornjaki za potrebe skrajšanja časa montaže na delovišču.

DSC_4392